Albert gedecoreerd

Albert gedecoreerd

Albert Keulen is vandaag 25 april 2024 door burgemeester Grauss gedecoreerd als lid van de Orde van Oranje Nassau. Albert is sinds de oprichting actief binnen de Zustertuin en dat is al weer 36 jaar. Een terechte onderscheiding voor een bijzonder mens die Bodegraven een bijzondere plaats in het dorp heeft gegeven.

Tekst bij de uitreiking

Welk kind en ouder is niet groot geworden met spelen in de Oude Zustertuin? Maar tot voor het jaar 2000 was de toekomst van De Oude Zustertuin nog onzeker. De tuin was namelijk gemaakt op gemeentegrond, zonder verdere afstemming. Er moest gevochten worden om dit icoon in onze samenleving te behouden.

Sinds de oprichting van Stichting De Oude Zustertuin, 35 jaar geleden, was Albert Keulen al nauw betrokken bij de organisatie. Als voorzitter, secretaris, penningsmeester en algemeen bestuurslid. Volgens velen bent u niet iemand die achter een bureau zit, maar iemand die niet bang is om zijn handen vuil te maken. 

U zette zich dag in en dag uit in voor het bestaand van De Oude Zustertuin. Was het niet met de handen in modder, of met het helpen van vrijwilligers, dan was het wel door geld in te zamelen door activiteiten die u organiseerde voor de Ronde Tafel. 

 To serve, om te dienen, dat is hoe collega’s van Lions Bodegraven de heer Keulen beschrijven. Het algemene belang is belangrijker dan het individu. Een kwaliteit die hij ook meeneemt als lid van de Adviesraad Stichting Contribuanten.