Grote groepen

Grote groepen

De Oude Zustertuin is van iedereen. Voor particulieren geldt; kleine activiteiten ( minder dan 10 personen) zijn vrij. Voor activiteiten met meer dan 10 personen, moet er toestemming zijn van het bestuur. De gebouwen en het terrein zijn niet te huur voor particulieren.

Als u met een grote groep, van bijvoorbeeld een vereniging, gebruik wilt maken van De Oude Zustertuin, dan heeft u toestemming nodig van het bestuur. Dit mag per e-mail naar deoudezustertuin@gmail.com.

Het Uilennest wordt gebruikt voor activiteiten van de Stichting zelf of voor educatieve doeleinden van bijvoorbeeld scholen.

We hebben huisregels aangegeven op borden bij de beide ingangen, om het park voor iedereen een fijne plaats te laten zijn. Enkele regels zijn: Alcohol, roken en drugs zijn niet toegestaan. Afval aub in de prullenbak doen. Voor grote hoeveelheden afval verzoeken wij u dit mee terug te nemen. Honden dient u aangelijnd te houden en er geldt een opruimplicht. De dieren niet voeren, het groen en de dieren met respect behandelen.