Gift Appelboomproject

Gift Appelboomproject

Gedurende de maand april heeft PKN Emmaüs Bodegraven geld ingezameld voor De Oude Zustertuin tijdens de collectes in het kader van het Appelboomproject.

 Op 10 mei hebben Joke Stapper en Suzan Hille een cheque van maar liefst € 2.163 overhandigd aan het bestuur van de Oude Zustertuin. Dit geld wordt gebruikt ter vervanging en uitbreiding van picknickbanken.

Het project Appelboom is geïnspireerd door een uitspraak van Luther: Als ik wist dat morgen de wereld zou vergaan, dan zou ik vandaag een appelboompje planten… Voor het voortbestaan van het park, om ook in de toekomst de voorzieningen te blijven bieden, is Stichting De Oude Zustertuin afhankelijk van deze initiatieven en giften. Namens het bestuur, vrijwilligers en alle bezoekers van de Zustertuin willen wij de leden van PKN Emmaüs Bodegraven hartelijk bedanken voor het Appelboomproject en het mooie geldbedrag.

Van links naar rechts: Rob Peters (bestuurslid De Oude Zustertuin), Suzan Hille (Appelboomcommissie van PKN Emmaüs), Cor van den Hoven (voorzitter De Oude Zustertuin), Joke Stapper (Appelboomcommissie van PKN Emmaüs), Albert Keulen (penningmeester De Oude Zustertuin)