Penningmeester

Penningmeester

Tijdens de bestuursvergadering van 9 maart 2023 heeft Rob Peters (op de foto bij supermarkt Albert Heijn vanwege de statiegeldactie) officieel afscheid genomen van het Stichtingsbestuur. Het penningmeesterschap is overgenomen door Albert Keulen.

Rob Peters heeft in 2015 het penningmeesterschap aanvaard. Naast een goede hoeder van de schatkist is Rob bovenal een collegiaal en een plezierig mens om mee samen te werken. Als penningmeester was Rob altijd op zoek naar kostenbesparingen. Dit heeft ertoe geleid dat we zijn overgestapt op LED-verlichting en erg bewust omgaan in het gebruik van energie. Aan de uitgavenkant zorgde Rob dat er voor ideeën en activiteiten financieel ruimte was.

Dankzij zijn ruime ervaring uit zijn werkzame leven heeft Rob op veel vlakken een toegevoegde waarde, zoals bij het schrijven van plannen en verslagen. Ook droeg hij bij aan het taaie dossier van het kwaliteitskeurmerk. Dit zijn maar beperkte voorbeelden. Rob verdient ook de credits voor de sterk verbeterde relatie met de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Daar hebben we dagelijks wederzijds plezier van.

Rob neemt gelukkig geen afscheid van de Zustertuin. Overdag zal Rob nog regelmatig in de tuin zijn om diverse klussen uit te voeren.

Albert Keulen is bestuurslid vanaf de oprichting van de Stichting. Hij heeft verschillende functies vervuld en bekleedt vanaf nu de rol van penningmeester.

We willen Rob hartelijk bedanken voor alle tijd en inzet! We kijken terug op een waardevolle periode.

We wensen Albert alle succes in zijn nieuwe functie.

10 maart 2023