Nieuwe Kune Kune varkens

Nieuwe Kune Kune varkens

Vanaf afgelopen dinsdag zijn de jonge varkens Molly en Teun te bewonderen in de oude Zustertuin! Na het overlijden van varken Willem, stond het varkenshok er treurig leeg bij. Dat ging menig (jonge) Bodegraver aan het hart en dus wilden de mannen van de Tafelronde 158 Bodegraven daar iets aan doen. De heren hebben dan ook besloten om een deel van de opbrengst van het hardloopevenement de 10 van Boreft aan De Oude Zustertuin te doneren.

Het is alweer ruim 2 maanden geleden dat 175 lopers meededen aan de 8e editie van de 10 van Boreft. De organisatie was dit keer in handen van de mannen van Tafelronde 158 Bodegraven, met als hoofdsponsor DomburgvandePanne Financieel Adviseurs, powered bij Nh1816 Verzekeringen.

Molly en Teun
De opbrengst van deze editie van de 10 van Boreft en 1,2 km kidsrun is dit jaar ten goede gekomen aan Stichting Make-A-Wish Nederland en dus De Oude Zustertuin. En dat geld is goed besteed! Met de opbrengst zijn twee rasechte Kune Kune varkens aangeschaft van een andere kinderboerderij. Daarbij is het buitendeel van de varkensstal voor Molly en Teun opgevrolijkt met nieuwe speeltjes en is het onderhoud van de varkens voor een lange periode gegarandeerd.

Helpende hand
Tafelronde 158 Bodegraven & De Oude Zustertuin hebben al jarenlang en bijzondere band met elkaar. Vice versa helpen zij elkaar hands-on. Zo is bijvoorbeeld met de opbrengst van een eerdere Fundraiser van de Bodegraafse Tafelronde “Dorpgolf” het klimtoestel gefinancierd wat op het grasveld staat.

Stichting De Oude Zustertuin en Tafelronde 158 Bodegraven willen alle deelnemers & sponsoren van de 10 van Boreft nogmaals hartelijk bedanken!