Rabo clubsupport – uitslag

Rabo clubsupport – uitslag

Dinsdag 15 oktober ontvingen we een telefoontje van de Rabobank. Met de vraag of wij aanwezig zijn bij de uitslag van de Rabo Clubsupport op 17 oktober. Dat waren we inderdaad van plan. De vriendelijke dame verklapte dat we bij de top 10 organisaties zaten met de meeste stemmen.

De uitreiking startte met een inspirerend interview met Avital Selinger. Hij was spelverdeler van het legendarische Nederlandse volleybalteam dat in 1992 zilver op de Olympische Spelen in Barcelona won. Maar daarna was het tijd voor de uitslag!

De top 10 werd bekend gemaakt vanaf plaats 10, dan plaats 9 et cetera. Spannend. Uiteindelijk stonden nog twee lege plaatsen op het scherm en bleek de tweede plaats voor ons. Het geldbedrag van bijna € 2000 dat we mogen ontvangen is geweldig en daarvan kunnen we de schuilhutten opknappen en we kunnen het geld zelfs nog aan andere zaken besteden.

Wij willen de Rabobank en alle stemmers enorm bedanken voor hun steun. Als voorzitter zie ik dit als een waardering voor onze vrijwilligers voor het werk dat ze doen. Zij staan 365 dagen per jaar klaar om met alle liefde onze kinderboerderij in stand te houden. Het bedrag is mooi, maar het gevoel een trotse voorzitter van een geweldige organisatie te zijn is onbetaalbaar.